dimarts, 27 de maig del 2014

Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica



Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica
Votació popular

Data: oberta fins al 15 de juny

Organitza: Delegació del CSIC a Catalunya i Institut de Ciència de Materials de Barcelona (CSIC)

Amb el suport: els instituts i delegacions del CSIC a Catalunya i Espanya, i la Vicepresidència Adjunta de Cultura Científica

Amb la col·laboració: Biblioteques de Barcelona, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès,
Escuela de Escritores, Editorial Galaxia, Asociación de Escritoras e Escritores en Lingua Galega i Asociación de Escritores de Euskadi.

Amb el finançament: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología

Més informació: www.inspiraciencia.es


Per a participar a la votació, prèviament cal estar registrat i cada participant emetre el seu vot a través del formulari habilitat per a categoria i llengua. El relats més votats en qualsevol de les llengües seran el guanyador del premi del públic. Paral·lelament, un jurat valorarà les contribucions i deliberarà els guanyadors del premi institucional per a cada categoria i llengua. Els guanyadors del premi institucional i del públic es donaran a conèixer a l’acte de lliurament de premis que està previst que tingui lloc el dia 26 de juny a la Biblioteca de la Sagrada Familia a les 19h.
Inspiraciencia està organitzat per la Unitat de Cultura Científica de la Delegació del CSIC a Catalunya i l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona, i compta amb el recolzament de la Vicepresidència Adjunta de Cultura Científica del CSIC, de Biblioteques de Barcelona, de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, de la Escuela de Escritores, de l’Editorial Galaxia, de la Asociación de Escritoras e Escritores en Lingua Galega i de la Asociación de Escritores de Euskadi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada